17 érem a szigetszentmiklósi házi bajnokságon!

Az Érdi Shaolin wushu és Sportakrobatika sportegyesület a hétvégén rendezett Shaolin stílus bajnokságon vett részt Szigetszentmiklóson.12 versenyzővel és 2 pontozó bíróval vettünk részt az eseményen, ami egy kiválóan szervezett verseny volt az Acél Ököl sportegyesület részéről.
Csapatunk legfiatalabb tagja az öt éves Pozsgay Luca, élete első versenyén vett részt, míg legidősebb tagja Magyari László 47 évesen úgyszintén.
Tehát volt kikért izgulnunk. A versenyen, három páston zajlottak az események folyamatosan.
Az egyes páston Modern Wushu, a kettes páston Tradicionális Shaolin, a hármas páston küzdelem. Az Érdi csapat mind három páston bizonyított. Modern Wushuban Vancsó Botond gyűjtötte be a második helyet, a Tradicionális páston hozott mellé egy aranyat is. Küzdelemben Pedig a 17 éves Molnár Dániel jeleskedett a felnőtt full contact kategóriában és hozta el az arany érmet.
Eredményeink: Pozsgay Luca ezüst, Gál Edina 2 arany, Varga Levente arany, Orosz Bence ezüst, Vancsó Botond 1 arany 1 ezüst, Vancsó Péter ezüst, Becságh Boglárka bronz, Balis Attila arany, Téglási Martin bronz, Magyari László arany, Molnár Dániel arany, Varga Zsombor bronzéremmel térhettek haza.
Egyesületünk minden tagja a dobogóra állhatott, ami sikeres kezdett a második vonalat képező versenyzőink estében.
Bátran kijelenthetjük, hogy zajlik az élet az Érdi Shaolinok köreiben.